Het beste restaurant aan het Balatonmeer: de highscore

Het beste restaurant aan het Balatonmeer: de highscore

Voor enkele jaren zijn we testen het balatonmeer het Balatonmeer-area hosten van sites, en gelukkig, het duurt langer voor de grote plaatsen tutorial highscore. Het is steeds gemakkelijker goede plekken te vinden tot aan de calorieën van de jacht, tot een piek culinaire ervaring in het doel. De subjectieve lijst, natuurlijk, is voortdurend in beweging, maar nu, dit zijn de beste bij het Balatonmeer, denken we:

Wat is het beste restaurant ?

Wat is het beste restaurant ?Zo ver als grappig, dat misschien wel de grootste in de wereld per inwoner is een groot aantal restaurants, dus ik ben verbaasd dat Toch, tot voor kort, het was niet een ernstige restaurant. De veszprém Chianti-restaurant ‘ s team had om engels gaat. De Baricska het derde seizoen van start, en ongebroken brengt aan het begin van hoge normen. De knoflook komkommer soep overal in de wereld, en de appeltaart is ook prachtig. Het basisconcept van dit jaar niet zal veranderen, maar dat betekent niet dat het een van vorig jaar voedsel: de basic moves nieuwe garnituren in combinatie met ze, de nieuwe koploper en de stoofpot met schapenvlees.

Bistro Fornuis

Balatonfüred derde super restaurant, dat vorig jaar sloot dit jaar met een nieuw concept weer begonnen-en dat is de reden waarom de nieuwere. Het is leuk om niet te worden bij het strand, en het welkom wand je weet dat dit een zeer ruwe (bijvoorbeeld truffel zelfgebakken brood en boter). Het menu is kort, en alleen de ingrediënten vermeld. Vorm en structuur in de gerechten een verrassing. Een van de belangrijkste cursus, bijvoorbeeld, je weet alleen dat er sprake was van zalm, bács berg geitenkaas, sümeg salami olie, beluga linzen en romeinse sla. Ook in de buurt van de top, en ja, ze vragen de prijs. Maar een ervaring die niet gemist mag worden.

Bock Bistro Balatonmeer

De Bock Bistro voor twee in boedapest, en de kopenhagen-restaurant na het Meer bleken ook deze winter. Het hof van Lodewijk de chef-kok, gekenmerkt door het restaurant van het netwerk van de hongaarse keuken interpretatie weer, het personeel van het restaurant boedapest opgeleid, en, bijgevolg, het is een fantastische kwaliteit: ze zijn gebouwd met lokale materialen, maar gebruik maken van de waterdicht boedapest, technieken, en zo de Bock niet alleen hongaars, en authentiek, maar heel erg goed.

Chateau Nemen

Dicht bij de Kistücsökhöz de andere meer top restaurant, de kwaliteit van de desbetreffende prijzen en ingesteld. Dit geldt fine dining, waar het vier-gangen diner betekent eigenlijk zeven, maar niet eens de helft van een kilo pens is op de plaat, maar een smaakvol ingericht gastronomische kunstwerk. Als je een kamer pakket bieden in een goede prijs-diner, die overigens, is echt de moeite waard en de paar mijl lange reis naar het Balatonmeer kust.

wat karakter van het restaurant treft ons het meest

wat karakter van het restaurant treft ons het meestChianti  Veszprem bij het Balatonmeer, in de noord-oostelijke punt te Köveskál: twee goede restaurants in de stad. Een van de Chianti, waar in een mediterrane omgeving met een kans om te proeven van de onberispelijke mediterrane en nationale gerechten. Natuurlijk, deze niveaus hebben een sterke behoefte om te bouwen met de lokale materialen, zodat goed kan bestaan naast elkaar op het menu, de geitenkaas en de wasabi, de mangalica varken en de garnalen. Het stapelen van calorieën in plaats van bommen, geometrische, arrangement, een ontwerp van voedsel aangelegenheden, die niet in de omvang van hen zal je verbazen, maar de zorgvuldig samengestelde smaken. Dit is de top in de eetzaal.

Kali Art Inn Een van de köveskáli, zich in de basis materialen. Zo schoon is, salade, fruit, soep, zoals hier, we hebben nog niet gegeten maar nooit. Alle lokale producenten te krijgen, alles wat je doet, of als ze niet bij naam weet ik, je tante, of je oom, die de leiding heeft van het eten. Niet de Kali Art Inn zal je cholesterol overdosis vernietigd, maar de provençaalse sfeer in een gecontroleerde omgeving in de eenvoudige, moeiteloze concept samen samen proeven van eten lichter dan ooit. De recepten in onze serie, een van de deelnemers.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *