Het probleem in het restaurant italiaanse keukens

De hoofden van de consumenten dat hun rechten worden veel meer. Praktisch op de markt, diensten en producten, ieder mens weet van jaar tot jaar meer en meer mensen worden bovendien bewust van de mogelijkheid van het indienen van een klacht in een restaurant. Daarom verdient het nadenken over wat, hoe en wanneer in het restaurant marketing en als een restaurateur vereist om een dergelijke situatie zal reageren.

De eetgelegenheid ingewikkelde opdracht is een overeenkomst tussen de italiaanse keukens bezoeker van de gebruiker en tevens conservator van de ondernemer. In dit verband als de restauranthouder niet nakomen van de overeenkomst, kan de klant bevorderen. Wil juridische stappen ondernemen tegen het restaurant, maar je moet rekening houden met tal van concepten.

In eerste instantie, tandheelkundige bezwaren tegen zaserwowanego gerechten (dat is in feite een gesproken het geval), moet het rapport gebruik te maken van eetgelegenheden snel en goed duidelijk. Opmerkingen met betrekking tot de voeding na het gebruik ervan zal zeker een uitdaging zijn, anders is het moeilijk, om te bevestigen.

Voor, als Reclame, als een voorbeeld, de temperatuur van de gerechten die geserveerd worden als we het niet zie. Obers in uitstekende gebieden, nodig om te weten hoe te vouwen ze een schriftelijke probleem, niettemin, als u niet van plan bent om een claim te maken– de consument kan de overdracht van opmerkingen rechtstreeks aan de Leidinggevende van de inrichting, de eigenaar of chef-kok.

Pas later op, die u nodig heeft om de voorbereiding van de klacht in de schriftelijke vorm. Ten tweede, het is het restaurant van de verplichting om aan te tonen dat de overeenkomst gebruik te maken van Restaurateur verkeerd gedaan (voor dit doel kan hij gebruik maken van de verklaring van getuigen, foto ‘ s, records, account).

In verband met specifieke producten in het restaurant, de klacht kan worden onderworpen gewoon van alle objectieve voorwaarden. Subjectieve ervaringen over de voorkeur van de maaltijden moet niet worden gebruikt Restaurateur bestond uit omdat niet kan worden dat de basis voor de klacht. Als het eten op zich houdt aan de food-oplossing van eisen en werden vervaardigd op basis van de kunst van het koken, en, ondanks dat het niet leuk is voor de client– hij zal zeker niet de mogelijkheid hebben tot verhoging van deze veroordeling. Enige vorm van schade in verband met een dergelijke subjectieve opmerkingen kan alleen gebeuren op de goede reputatie van de eigenaar en voor het toepassen van de richtlijnen van gedrag.

Marketing is een middel van het aanbieden van maaltijden, in het bijzonder: smerig Bestek, borden of tafellinnen, en als bovendien het feit van het sluiten van de schotel dingen die moeten er niet zijn (onder italiaanse keukens andere: haar, plagen, plastic). De basis voor het probleem is een stilstaand schotel, lange wachttijd (bijvoorbeeld, komt niet overeen met ga restaurateur) of de temperatuur van het eten. Bovendien, de klant kan het dossier van een klacht als de gekochte maaltijd komt niet overeen met de samenvatting die worden aangeboden op het menu: laag dikte, niet alle onderdelen aangegeven in de kaart of in vegan gerechten hij vindt het vlees. Er moet ook rekening mee worden gehouden dat het probleem ondergaat de top kwaliteit van de oplossing door de serveerster in het restaurant, bijvoorbeeld, de afwezigheid van de gebruikelijke consumenten toilet.

De restaurateur moet niet voorbijgaan aan de omschreven in de toelichting voor maaltijden in een restaurant. Sommige scenario ‘ s kan worden gedeeld met of het oplossen van andere behandeling of een kortingspercentage op de rekening, waardoor de conclusie van de omstandigheid. In de reactie afwezigheid van de restauranthouder op de mondelinge klacht van Diners behoort tot de aankoop van het bewijs om een zaak in te maken. Het is haalbaar om op de plek en met de hand over een ontvangst of verzenden via e-mail. Niettemin moet er rekening mee worden gehouden dat dit slechts de favoriete vorm in de orde van bewijs, en ook de consument kan een klacht in elk type van aard, tenzij ze laat u in te zien op het web inhoud van de bezwaren (per telefoon, e-mail, Fax). Het probleem moet bestaan uit een samenvatting van het scenario, samen met de redenen van het bezwaar, alsmede de verwachtingen van de klant, die worden aangeboden als de betaling.

Op restauratorze als ondernemers, zwangerschap wettelijke verplichting om te reageren op de vordering van de consument. Het antwoord op de klacht van de klant, in het algemeen, de eigenaar van het bedrijf moet binnen een maand na de ontvangst van het verzoek, tenzij een unieke wet geeft of anders. Evenals in het geval van een overeenkomst tot koop en verkoop ingepakt met de klant die we tegenkomen bij het in een eetgelegenheid. Voor een vordering op grond van de koopovereenkomst die u hebt om te reageren, binnen 14 dagen, indien de consument vervangende punten, om zich te ontdoen van gebreken of een aanvraag indienen tot vermindering van de prijs (met vermelding van de hoeveelheid van deze vermindering italiaanse keukens). We zien dus, dat in de praktijk veel problemen zal zeker het verstrekken van 14 dagen antwoord van tijd, als ze betrokken de overeenkomst tot koop en verkoop. In het geval van verschillende andere oplossingen actief is met een duur van 30 dagen. Stilte restaurateur ongeacht zou zeker betekenen dat de vordering uit hoofde van verzekering zijn, en ook, ideaal, er eisen werden aangenomen. Antwoord op het probleem gegeven worden in geschreven vorm of op een andere beveiligde media. Het is noodzakelijk dat de factor om te overwegen van het probleem beschrijft de mogelijkheid van kennis van de klant met de plaatsing van de ondernemer, d.w.z. dat de verzekering moet worden aangeboden het belang van de klant voor het verstrijken van de vastgestelde periode.

Helpen van de consument bij problemen die samenhangen met problemen gegeven door de Federatie van de Consument of van het Arbitraal college, Consumentenorganisaties, de Ombudsman voor de Klant of de Handel Examen. De eetgelegenheid bovendien verdient het om in beroep bij de rechtbank keuze italiaanse keukens.

In staat zijn om een probleem is, betekent niet dat het restaurant heeft het recht om te vertrekken van de faciliteiten zonder de uitgaven voor de factor om te overwegen van zijn probleem. De klant kan doen gelden op te eisen: vervangende maaltijden nieuwe, volle (veel meer dan voorheen), te beëindigen om (d.w.z. de overeenkomst te ontbinden), een refund, btw-verlaging, een evenredige vermindering in van de account in het geval wanneer het gaat om slechts een deel van de volgorde van betaling van betaling of problemen, in aanvulling op de vergaderingen van verontschuldiging. Als het restaurant kan bevestigen dat over de inname van voedsel, zijn wellness afgesleten, de restaurateur zal zeker nodig zijn om te betalen correcte afwikkeling. Bovendien, in het geval van gezondheidsproblemen na spożytym gerecht, de consument kan in contact komen met het station diploma, een verklaring met betrekking tot de beoordeling.

Bovendien, volgens de toepasselijke wet, kan de italiaanse keukens klant geen afstand doen van of het beperken van de burgerlijke vrijheden przykazanych hem. Maakt niet uit, verzamelde een aantal restaurateurs verklaring afstand te doen van hun vorderingen uit hoofde van verzekering ten opzichte van de werkgever vóór het eten van de maaltijden, als een voorbeeld, rauw vlees.

Financiële schulden Restaurateur – de opleiding van het personeel hoe te handelen in geval van ingewikkelde klachten van consumenten. Dit zal vrij van ongewenste en ook stressvolle scenario ‘ s, als snel recht haalbaar gebreken en voorkomen van de verspreiding van de sporen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *